Chi Neng Qigong Reizen

Rustpunt in je drukke bestaan

6-daagse Chi Neng Qigong & PRI reis Andalusië 

Een compleet verzorgde 'bewustwordingsweek' Chi Neng Qigong & Past Reality Integration (PRI)


donderdag 17 oktober t/m dinsdag 22 oktober 2019 - vroegboekkorting t/m 20 april


ENERGIE EN (ONT)DEKKEN IN DE NATUUR VAN ANDALUSIË

Deze zesdaagse reis staat in het teken van Chi Neng Qigong (CNQ) & Bewustwording aan de hand van het PRI gedachtegoed van Ingeborg Bosch. De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zorgen voor een extra dimensie in jouw spirituele ontwikkeling. Een ideale combinatie van bij jezelf aankomen, ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San José'.  

6 DAGEN AANDACHT VOOR JEZELF

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij 'Cortijo San José'. Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. Elke ochtend trainen we terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en de Chi Neng Qigong oefeningen met Emy Kremers brengen jou in een diepere staat van zijn waardoor je contact kunt maken met je binnenste. 

Op de enorme veranda op het oosten genieten van van het eten aan een lange tafel, ook is er op dit terras een lounch plek gecreëerd voor ons. Deze prachtig plek biedt ruimte voor de theorie waar Imke Vos uitleg geeft over de vijf afweermechanismen die we dagelijks inzetten. Het is een fijne plek om samen te kijken naar die effectieve gedachtengoed.  

Op de enorme veranda waar we aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote lounge plek gecreëerd. Deze plaats, in de schaduw biedt ruimte voor de theorie waar Imke Vos uitleg geeft over de vijf afweermechanismen die we dagelijks inzetten. Het is een fijne plek om samen te kijken naar dit mooie en effectieve gedachtegoed. 

We kunnen onszellf veranderen en dit gaan we samen doen. Niets buiten ons zal blijvend kunnen veranderen als we niet eerst onszelf veranderen. 

Ga mee op dit inspirerende pad vol onverwachte ontdekkingen! 

6 DAGEN CHI NENG QIGONG 

Centraal in het programma staan de Chi Neng Qigong (CNQ) oefeningen en meditaties, waarbij de aandacht vooral in je lichaam is. CNQ is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van sierlijke en ontspannen oefeningen lichaam en geest ontspannen en versterken. De Qigong trainingen en de meditaties worden verzorgd door Emy Kremers. 

Sinds 2009 geeft ze wekelijks les aan vijf groepen en in 2010 organiseerde ze haar eerste reis naar dit landgoed. Naast de maandelijkse stilte workshops geeft ze ook kookworkshop volgens de TCM Vijf-Elemenenten voedingsleer. Met deze veelvuldige ervaring neemt ze jou mee op reis naar je binnenste. Elke ochtend trainen we bij zonsopkomst, ook de 'Cranes Walk' oefening komt dagelijks terug. Deze loopmeditatie doen we samen tussen de palmbomen op de patio waarbij we in een flow komen op prachtige muzie. De kunt van Emy is om eenier op eigen kunnen en op eigen niveau te begeleiden. Met haar zachte stem en duidelijke instructies zal ze jezelf doen verwonderen. 

6 DAGEN BEWUSTWORDING

De CNQ oefeningen en meditaties worden afgewisseld met zelfobservatie oefeningen en uitleg (psycho-educatie) welke worden verzorgd door Imke Vos. Ze vertelt over de werking van ons bewustzijn en de invloed daarvan op ons huidige leven. Wij mensen zijn geneigd ons goed te willen voelen. Het gevolg daarvan is dat we dingen die ons écht kunnen helpen beter te laten voelen, zoals Qigong of meditatie, onbewust inzetten om onprettige gevoelens en (fysieke) ongemakken juist verder af te dekken. Dat kan tijdelijke ontspanning of verlichting geven, maar daarmee blijft de bron van onze ongemakken afgedekt. De zelfobservatie oefeningen helpen je juist om het tegenovergestelde te doen: je blokkades (fysiek of emotioneel) op te sporen en er naartoe te bewegen. Tijdens de CNQ oefeningen, maar ook in je dagelijks leven. 

Imke hing haar carrière als project-leider ruimtelijke ontwikkeling aan de wilgen om haar hart te volgen: mensen helpen voorbijkomen aan hun emotionele struggles. Ze heeft sinds 2014 haar eigen praktijk voor PRI-coaching & therapie in Den Bosch en Venlo. Imke en Emy gevens sinds 2017 samen regelmatig gecombineerde workshops en weekenden én nu ook deze reis. 

STADSBEZOEK

Op zondag gaan we naar Alcázar Real in Sevilla waar we ronddwalen door het paleis en in de tuinen. Samen lunchen we op een van de pleintjes in de oude joodse wijk Santa Cruz. We kunnen ook nog een fietstour boeken met de groep.

PRIJS

€ 1.195,00 per persoon (all inclusive)  Inschrijving vóór 20 april, vroegboekkorting van 100 euro!!! 

De groep bestaat uit maximaal 12 personen. De reis gaat door met minimaal 8 deelnemers. Je betaalt 395 euro aan en daarmee sta je op de deelnemerslijst. Het restbedrag voldoe je 8 weken voor vertrek. 

Vliegtijden Eindhoven-Malaga, heen: donderdag 17/10 09.50-12.40 uur | terug: dinsdag 22-10 15.20-18.20 uur (het is uiteraard ook mogelijk om via een ander vliegveld naar Malaga te komen, houd wel rekening met de tijden i.v.m. de transfers van en naar de Cortijo) 

Let op: vanaf 12 weken voor vertrek kunnen we de vluchten niet meer garanderen en is de totaalprijs van deze reis op aanvraag.

Inclusief

Exclusief

Retour vliegtickets, alleen handbagage in vliegtuig 

Vervoer vanaf vliegveld Malaga naar Accommodatie 

overnachtingen in Cortijo San José op basis van een 2 of 3-persoons suite (1-persoons bedden) 

5x ontbijt (incl. koffie/thee, jus d'orange, melk), 4x lunch, 5x diners (incl. water, frisdrank, excl. alcoholische drank) 

Tijdens de hele reis professionele CNQ instructrice en PRI therapeut i.o.

Vijf-elementen kookworkshop 

Persoonlijke uitgaven en uitgaven die niet staan onder 'prijs inclusief'

*Entree Alcázar Realtads en lunch tijdens stadsuitje in Sevilla

Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten, reisverzekering: incl. repatriëring en annulerings-verzekering) 

Meer-minderprijs vlucht vanaf een ander vliegveld of andere data gaat in overleg en onder voorbehoud


0057