Chi Neng Qigong Reizen

Rustpunt in je drukke bestaan

6-daagse Chi Neng Qigong & PRI reis Andalusië 

donderdag 17 oktober t/m dinsdag 22 oktober 2019 

Een compleet verzorgde 'bewustwordingsweek' Chi Neng Qigong & Past Reality Integration (PRI)

Energie en (ont)dekken in de natuur van Andalusië

 

Deze zesdaagse reis staat in het teken van Chi Neng Qigong (CNQ) & Bewustwording aan de hand van het PRI gedachtengoed van Ingeborg Bosch >>. De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van bij jezelf aankomen, ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San José'. 

6 dagen aandacht voor je zelf 

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij 'Cortijo San José'. Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. Elke ochten trainen we terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en oefeningen brengen jou in een diepere staat van zijn. 

Op de enorme veranda op het oosten genieten van van het eten aan een lange tafel, ook is er op dit terras een lounch plek gecreëerd voor ons. Deze prachtig plek biedt ruimte voor de theorie waar Imke Vos uitleg geeft over de vijf afweermechanismen die we dagelijks inzetten. Het is een fijne plek om samen te kijken naar die effectieve gedachtengoed.   

 Volgend weekend meer informatie over deze reis 

én de vroeboekkorting, tot dan!

 
 

Energie opdoen in de de natuur van Andalusië

Deze zesdaagse reis staat in het teken van Chi Neng Qigong. De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zullen zorgen voor en extra dimensie. Een ideale combinatie van ontspannen en genieten op het prachtige landgoed 'Cortijo San José' welke in 2018 is opgeknapt door de nieuwe eigenaren Kells & Celi. 

Hieronder alvast een indruk van een paar kamers, het nieuwe zwembad en een aantal zitjes:


6 dagen genieten in Zuid-Spanje

Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. In de ochtenden, middagen en avonden staan de Chi Neng Qigong oefeningen en meditaties centraal. Op de enorme verande waar we aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote loungeplek gecreëerd waar de theorie aan bod komt. Het landgoed biedt veel ruimte met overal zitjes. in de zon of heerlijk in de schaduw. De cortijo ligt op een heuvel en vanaf elk terras heb je wijdse uitzichten over de landerijen en olijfgaarden. Het is een unieke plek die door Celi & Kells met hart en ziel worden verzorgd, dat zie je niet alleen: je voelt het ook! 

6 dagen Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van sierlijke, zachte en ontspannen oefeningen lichaam en geest versterken. De Qigong trainingen en de meditaties worden verzorgd door Emy Kremers. Sinds 2009 geeft ze wekelijks les aan 5 groepen en in 2011 organiseerde ze haar eerste reis naar dit landgoed. Naast de maandelijkse Chi Neng Qigong stilte workshops geeft ze ook kookworkshops volgens de TCM 5-elementen voedingsleer. Met deze veelvuldige ervaring neemt ze jou mee op reis naar je binnenste. Elke ochtend trainen we terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en oefeningen brengen jou in een diepere staat van zijn. Ook de oefening de 'Cranes Walk' komt dagelijks terug. Deze loopmediatie doen we samen tussen de palmbomen in de patio waarbij we in een flow komen op prachtige muziek. De kunst van Emy is om eenieder op eigen kunnen en op eigen niveau te begeleiden. Met haar zachte stem en duidelijke instructies zal ze jezelf doen verwonderen wat jij wellicht niet voor mogelijk acht.


Stadsuitje 2019

Dit jaar gaan we het het uitstapje op zondag naar Sevilla 


Prijs

1295 euro per persoon (all inclusive) de groep bestaat uit maximaal 12 personen. De reis gaat door met minimaal 8 deelnemers. Je betaalt 395 euro aan en daarmee sta je op de deelnemerslijst. Het restbedrag voldoe je 6 weken voor de vertrekdatum.

Vliegtijden Ryanair: Eindhoven-Malaga | heenreis: ................uur | terugreis: .............. uur (het is uiteraard ook mogelijk om via een ander vliegveld naar Malaga te komen, houd wel rekening met de tijden i.v.m. de transfers van en naar het Landgoed) 

Let op: vanaf 8 weken voor vertrek kunnen wij de vluchten niet meer garanderen en is de totaalprijs van deze reis altijd op aanvraag.