Chi Neng Qigong Reizen

Bewustwordingsprogramma's

6-daagse Qigong & wandelreis in de Pyreneeën 

Een compleet verzorgde reis van donderdag 21 juni t/m 26 juni 2018

Houd je van wandelen in de natuur en ben je toe aan 6 dagen 'me-time'? Dan is deze reis iets voor jou! 
De reis staat in het teken van Chi Neng Qigong en de dagelijkse wandelingen in de overweldigende Pyreneeën. Een ideale combinatie van inspanning én ontspanning; genieten te midden van een adembenemend berglandschap. 

Je verblijf in een prachtig verbouwde chateau in een zonnig dal midden tussen de rotsige bergen. Deze accommodatie is voorzien van alle luxe en een heerlijk verwarmd zwembad met saunamogelijkheden erbij. Op het terrein zijn verschillende zitjes voor een mooi boek of een goed gesprek. De dat staat in het teken van wandelen, de ontspannen en voedende Chi Neng Qigong oefeningen en mediaties.

Wandelen en Chi Neng Qigong zijn complemenair aan elkaar!

6 dagen genieten in een Chateau  

Diep in het zuiden van Frankrijk, in het hart van de Pyreneeën bevindt zich 'Chateau Serre Barbier'. De oude elementen van het kasteel gecombineerd met hedendaagse comfort en een sfeervolle inrichting, maken deze accommodatie tot een fijne plek waar je de prachtige omgeving én jezelf kunt ont-dekken. Dit 19e eeuwse kasteel is in de afgelopen jaren eigenhandig gerenoveerd door de gastvrije Nederlandse eigenaren Arné + Yvette de Goffau waarbij originele functies zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Een grote hobby van Yvette is koken voor haar gasten. De maaltijden maakt ze met pure & biologische ingrediënten (zo veel mogelijk uit eigen tuin). Haar passie proef je in de gerechten.

6 dagen Chi Neng Qigong en meditatie

De wandelingen zullen worden afgewisseld met de ontspannen Qigongoefeningen die je hele lichaam diep zullen voeden. De zachte bewegingen van Chi Neng Qigong brengen je in contact met jouw interne zachtheid. Vanuit deze staat kom je in je kracht te staan. Chi Neng Qigong docente Emy Kremers-van der Vorst gaat sinds 2010 meerdere malen per jaar met groepen naar het zuiden van Europa en heeft veel ervaring in Qigongbegeleidingen en meditaties. Vorig jaar is ze naar het Himalayagebergte geweest en heeft ze zelf deze mooie combinatie ervaren van de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong én wandelen; verbind je met de natuur en voel elke vezel in je lichaam!

Bel Emy op 06-53785015 of stuur haar een e-mail.

6 dagen wandelen 

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is dan makkelijker om te luisteren naar je eigen innerlijke stem. Ellen Couwenberg gidst je door de Pyreneeën en zal tijdens de wandelingen in de korte pauzes toelichting geven over de omgeving: de flora en fauna. Tevens is Ellen ANVR gecertificeerd reisleidster en heeft ruime ervaring met wandelreizen.        

Bel Ellen op 06-51536464 of stuur haar een e-mail (ellencouwenberg@hotmail.com).

Wandeltochten 

Wat een fantastische wandelomgeving bij Saint Béat. De 4 wandelingen die gepland staan hebben allemaal een andere moeilijkheidsgraad, duur en wandelhoogte. 

Hierboven een afbeelding van 'Pic du Gar' we lopen naar deze top van 1785 m. 

De ene wandeling gaat tot 1.460 meter hoogte, de andere tot 2.740 meter hoogte. Weer een andere wandeling duurt een hele dag en de volgende dag gaan we slechts 2 uur op pad en kunnen we naar gelang ons uithoudingsvermogen uitbreiden. We wandelen langs en tussen rotsen, naar meren toe, tussen koeien in een prachtige vallei, naar een waterval en over een gebied waar in de winter wordt geskied. Bij de lange dagwandeling beginnen we met veel klimmen zodat we snel op hoogte komen en dat zal als zwaar worden ervaren. Een goede conditie is dus belangrijk om de twee zwaardere wandelingen te kunnen maken. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en we wandelen dan lager in de bergen tussen de gele gentiaan bloemen.

Prijs

1.075 euro per persoon (de reis gaat definitief door!)

Let op: vanaf 8 weken voor vertrek kunnen wij de vluchten niet meer garanderen en is de totaalprijs van deze reis altijd op aanvraag.

Vlucht Toulouse

Donderdag 21 juni

Dinsdag 26 juni

 


Amsterdam (KLM*)

08.55 - 10.50 uur

17.00 - 18.55 uur Brussels/Zaventem (Brussels Airlines)

09.35 - 11.15 uur

17.55 - 19.55 uur*meerprijs via Amsterdam naar Toulouse met KLM is € 45,00/pp retour

Prijs inclusief 

Prijs exclusief 

Retour vliegtickets 

Persoonlijke uitgaven 

Vervoer vanaf vliegveld Toulouse én in de Pyreneeën

Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten, reisverzekering: inclusief repatriëring en annuleringsverzekering) 

5 overnachtingen in chateau Serre Barbier op basis van een ruim 2, 3 of 4-persoons appartement (1-persoons bed)

Alle uitgaven en kosten die niet genoemd staan onder 'Prijs inclusief' 

5 x ontbijt (incl. koffie/thee, jus d'orange, melk), 4 x lunchpakket (excl. drank), 4 x diners (incl. water, excl. drank), 1 x tapas-avond in Spanje

Wassen van kleding à 2,50 euro per machine 

Tijdens de hele reis professionele CNQ instructrice

Saunagebruik mogelijk: 17,50 pp, vanaf 2 personen

Tijdens de hele reis professionele reis- en wandelbegeleiding

Massage mogelijk: 35 euro voor 30 minuten

Toeristenbelasting

Meerprijs vlucht vanuit Amsterdam met KLM is 45 euro pp retour

Alleen handbagage in vliegtuig

Op dinsdag 26 juni bestaat er de mogelijkheid een lunch te nuttigen in het chateau voor 10 euro pp

Wat dien je als deelnemer te weten

Het wandelen vraagt van jou om een goede fysieke conditie. De duur en de zwaarte van de wandeling is per dag verschillend en zijn tussen de 2 en 6 uur. Je draagt stevige wandelschoenen en sportieve wandelkleding. Tijdens de wandeling draag je je eigen dagrugzak ten behoeve van o.a. je drinken en lunch. Het is raadzaam goed beslagen ten ijs te komen oftewel vooraf te trainen zodat je kilometers in je benen hebt en je volledig kunt genieten van deze 6-daagse inspirerende reis. 

Voorbereidingsdag zondag 6 mei 2018

Je kunt je opgeven voor de voorbereidingsdag op zondag 6 mei, locatie wordt t.z.t. gecommuniceerd. Start alvast met trainen!


0465